Flokkstur til bysetra
16. september dro flokken på overnattingstur til speiderhytta bysetra. På kvelden lagde speiderne tre retters middag, dette gjorde de for å ta primitiv matlagingsmerket. Den besto av grønnsakssuppe, stekt sopp som de plukket selv og syltetøy også laget av bær de hadde plukket selv.
Hytta er ganske liten, så mange av småspeiderne sov ute, enten om det var i gapahuk eller telt. Det var selvsagt en del speidere i hytta også.
På søndagen lagde noen av speiderne frokost, deretter hadde vi flaggheis klokken 10:00 og turen gikk opp til branntårnet; Kjerringhøgda. Til slutt så vasket vi hytta og kostet gapahuken.
Takk for en fantastisk tur!
Her kan du se kokken Petter styre med å lage grønnsakssuppe.
Oppstilling med de tre kullene!
Småspeiderene spiste selvsagt frokost sammen inne.
Og vi avsluttet turen på Kjerringhøgda.